alle kategorier

Nyheder

Du er her : Hjem> Nyheder > Nyheder

En designers hjem makeover med Hamyee tapet

Tid: 2024-01-11 Hits: 14

Med en forpligtelse til at skabe et rum, der taler til din stil og personlighed, Tina afHamyee interiørrenoverer og hjælper med at makeover dit hjem med din stil og vision i tankerne. Design fra en tidlig alder har altid været iboende i Tinas identitet, hvor hun omhyggeligt arrangerede og omarrangerede hendes soveværelsesmøbler, lige som hun kunne lide det. Hun vidste altid, at hun ville gøre det samme for andre og gøre et rum visuelt smukt, samtidig med at det var et tegn på deres personlighed.

 

Projektet!

 

Tinas stil afspejler en moderne følelse med et lille moderne bondehus twist. Et bemærkelsesværdigt projekt, hun arbejdede på, var et soveværelse, og med så meget plads at arbejde med, tog Tina på sig en boligindretning, hun fandt en ny kærlighed til...tapet!  

 

Resultaterne er klar!

 

En accentvæg draperet medHamyees tapet,  med fine og legende vibes.Blød grøn,lyserødekomme til live på væggen for at skabe et sofistikeret, men alligevel muntert soveværelse. Et værelse, der passer til hendes prinsesse, hvor er det smukt!

 

Råd fra proffen:

 

En væg som denne hjælper med at binde alt sammen for at skabe et rum, der er helt unikt for dig. "Hvis du er ny i tapetverdenen, så prøv et solidt tapet for at komme i gang," siger Tina Wu.

 

Tilføjelse af denne lyse pop af farver med tapet tager et engang enkelt og ufærdigt rum og ophøjer det til et sjovt og drømmende palads for en ung pige.Se en anden del af Tinas makeover til hjemmetmedHamyee tapet!